A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az irodakeresés továbbra is az iroda.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
iroda.hu az iroda.hu csoport tagja

Kapcsolat

 • Europa Design Hungary Zrt.
  Cég címe: 1022 Budapest Bimbó út 37.
  Weboldal www.europadesign.hu
  Kapcsolat Feuertag Ottó
  Telefon:
  +36 1 274 0001
 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése

Kérjen ajánlatot!

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik képet kérek!

Továbbküldés emailen

Tetszett ez a cég? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Europa Design Hungary Zrt.

Irodabútor
Europa Design Hungary Zrt.
Cég címe: 1022 Budapest Bimbó út 37.
Weboldal www.europadesign.hu
Kapcsolat Feuertag Ottó
Telefon +36 1 274 0001

Általános leírás

1994-ben azzal a céllal indítottuk tervezési és képviseleti tevékenységünket, hogy hozzájáruljunk Magyarországon az európai színvonalú irodai munkakörnyezet megteremtéséhez, ezáltal a hatékonyság növeléséhez. Sikernek érezzük, hogy az elmúlt évtizedben – mint azt referencialistánk is mutatja – nem csupán multinacionális cégek, hanem számos hazai szervezet is megtisztelt bennünket bizalmával.
Az Europa Design Hungary által képviselt gyártók választéka a közületi bútorok minden szegmensét lefedi.
Európai kínálatunk gerincét a világ második legnagyobb irodabútor-gyártója, a Herman Miller termékei képezik, amelynek vezérképviseletét cégünk látja el hazánkban.

Ülőbútorok tekintetében a német Wilkhahn gyárat képviseljük. Az építészek által kedvelt. letisztultabb vonalvezetésű és ökológiailag is elismert cég munkaszékei, speciális tárgyalóberendezései, valamint közösségi ülőbútorai jelenítik meg legjobban a formatervezés nyelvén cégünk hitvallását.

Kínálatunkban megtalálhatóak a skandináv stílus legjelentősebb képviselői – a dán Engelbrecht és Globe Zero 4 ülőbútorai, valamint az Offecct hangelnyelő burkolatai és térelválasztói.

A latinos stílus kedvelőinek az olasz Arper és Sitland székeit, valamint az Archiutti és a spanyol Actiu és Akaba gyárak teljes operatív és vezetői bútorválasztékát, beépített szekrényrendszereit, válaszfalait forgalmazzuk, igen rövid szállítási határidővel.

20 éves működésünk során eddig több ezer munkahelyet rendeztünk be az általunk forgalmazott bútorokkal, ügyfeleink között a multinacionális cégeken túl, a hazai nagyvállalatok és KKV-k mellett közintézmények és magánemberek is megtalálhatóak. Néhány kiemelkedő referenciánk: Avis Budget Group, Ustream, BCCH, General Electric, Citibank, CEU, Malév központi irodái, Pannon GSM teljes dealerhálózata, OTP Garancia Biztosító, McDonald’s, Ernst & Young, Zelnik Aranymúzeum, ING, Morgan Stanley, KPMG.

Dinamikus csapatunk jól képzett, kiváló referenciákkal rendelkező szakemberekből áll, akik hosszú évek óta mint építészek, belsőépítészek, formatervezők, lakberendezők és külkereskedők tevékenykednek a hazai piacon.

Szolgáltatásunk a berendezendő tér részletes felmérésével kezdődik, majd személyes konzultációk után két-, illetve háromdimenziós, színes látványtervvel ellátott, beárazott tervezetet nyújtunk át Önnek jövőbeni irodájáról.

Saját építész és látványtervező szakembereink – a megrendelő belsőépítészével egyeztetve – már az ingatlankiválasztás fázisában hatékony segítséget jelentő berendezési látványterveket, illetve hatástanulmányokat készítenek. Megrendelőink igénye alapján különböző stílusirányzatokban és árfekvésben kínálunk megoldásokat szériagyártmányokból vagy akár egyedi kivitelben is. A teljes esztétikai harmóniát és komfortot a gondosan összeválogatott kiegészítők teremtik meg, amelyek a mobil paravánoktól a fogasokon át egészen a kortárs festményekig terjednek.

A megrendelt termékeket a helyszínen összeszerelve adjuk át, majd a garanciális időn túl is gondoskodunk megrendelőink irodai arculatának folyamatos szinten tartásáról. Költözések vagy más irodai mozgások esetén digitalizált leltárunk segíti az új hely berendezését, azonnali esetekre pedig kölcsönbútort biztosítunk ügyfeleinknek.

Kapcsolat

Referenciák

- Avis Budget Group Bsc
- Citibank
- Ernst and Young
- Boiron
- Teva
- Glaxo smithclime
- CEU
- Waberer's
- Siklósi Vár Látogató központ
- Katona József Színház
- Nad’ or Boutique étterem
- Kaeser
- KPMG
- Sara Lee
- MALÉV Rt
- Pannon GSM dealerhálózat
- JWT Reklámügynökség
- Mc Donalds
- Walt Disney
- Young And Rubicam
- SAP
- Angólai Nagykövetség
- Sony
- Milward Brown
- OTP Ingatlan Rt
- Terracotta
- HSBC
- Publicis
- SKF
- DUNAFERR
- Euroleasing
- Xerox

Képek