A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az irodakeresés továbbra is az iroda.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
iroda.hu az iroda.hu csoport tagja

Kapcsolat

 • Office Depot Hungary Kft.
  Cég címe: 1146 Budapest Szabó J. u. 6.
  Weboldal www.officedepot.hu
  Kapcsolat Quittner Gusztáv
  Telefon:
  +36 1 460 2300
 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése

Kérjen ajánlatot!

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik képet kérek!

Továbbküldés emailen

Tetszett ez a cég? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Office Depot Hungary Kft.

Irodaszer
Office Depot Hungary Kft.
Cég címe: 1146 Budapest Szabó J. u. 6.
Weboldal www.officedepot.hu
Kapcsolat Quittner Gusztáv
Telefon +36 1 460 2300

Általános leírás

CÉGISMERTETŐ

Az Office DEPOT az egyesült államokbeli Florida székhelyű több mint 1000 áruházból álló irodai superstore hálózat tulajdonosa. Cégünk az amerikai tulajdonú vállalat franchise láncolat tagja. A cég hű maradt üzletpolitikájához, amely a közép- és kelet-európai régió kiskereskedelmébe kíván tőkét befektetni. Lengyelországi üzleti nyitását követően hamarosan tulajdonosa lett az Első Iroda Superstore Kft-nek, mely Magyarországon birtokolja az Office Depot licencét. 2004 agusztus 1.-jével, csatlakoztunk az Office Depot Inc-hez, így nevünk Office Depot Hungary Kft. lett.

Magyarországon 1997 novemberében, Budapesten a Pólus Centerben, 1998 decemberben Törökbálinton az Atlanta Centerben, 1999. augusztusban, Győrben az Interspar Centerben, 2004 májusban Budapesten a Récsei Centerben, 2005-ben Kecskeméten, Nyíregyházán, Soroksáron és a Király utcában, 2006-ban Székesfehérváron, Újbudán, Szombathelyen, Vészprémben 2007-ben Lurdy-ház, Dunakeszi Buy-Way, nyitotta meg áruházait.

Több mint 25.000 féle irodai cikk biztosítja a széles áruskálát, melyhez színvonalas kiszolgálás és szállítási szervezettség párosul.

A cég árukészletét a piac igényeinek megfelelően új szállítók és termékcsoportok, megkeresésével teszi egyre tökéletesebbé. Folyamatosan bővíti kínálatát, rendszeresen jelentkezik újdonságokkal, így szakterületén bankfióktól a multinacionális cégekig valamennyi partnere számára biztosítani tudja a minden napi irodai munkához szükséges választékot és a speciális megrendelések kielégítését is.

A közületi értékesítés mellett a lakossági igények kielégítése is szerepel céljaink között.Feladatunk vevőink legkülönbözőbb szükségleteinek teljes körű kiszolgálása. Szándékunk, hogy vevőink stratégiai partnerévé válhassunk azáltal, hogy hozzásegítjük őket költségeik optimalizálásához mindazon termékek vásárlása során, amire az irodai munkához szükségük van. Legyen az irodacikk, bútor, irodai berendezés, papír, irodai kellékek, számítógép telefon, fénymásoló gép, vagy az irodai, munkával összefüggő termékskála szinte teljes összessége.

A felhasználók minőségi, gyors kiszolgálást a kb. 1 milliárd forintos árukészlet, a szakképzett apparátus, valamint a fejlett infrastruktúra teszi lehetővé.

A Társaság kedvező áraival erős, de tisztességes piaci versenyt kezdeményez, hiszen piacvezető pozícióra törekszik. Különleges kedvezményeket biztosító folyamatos akciók, a minden közület és magánszemély számára biztosított vásárlási lehetőség. Készpénzzel, átutalással, bankkártyával történő fizetés megkönnyíti a vásárlást.

Kapcsolat