A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az irodakeresés továbbra is az iroda.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
iroda.hu az iroda.hu csoport tagja

Kapcsolat

 • Regus
  Cég címe: 1054 Budapest Kálmán Imre u. 1.
  Weboldal www.regus.hu
  Kapcsolat Ispánk Nikoletta
  Telefon:
  +36 30 640 7907
 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése

Kérjen ajánlatot!

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik képet kérek!

Továbbküldés emailen

Tetszett ez a cég? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Regus
Cég címe: 1054 Budapest Kálmán Imre u. 1.
Weboldal www.regus.hu
Kapcsolat Ispánk Nikoletta
Telefon +36 30 640 7907

Általános leírás

Egy igény felismerése

A Regus csoportot Brüsszelben, Belgiumban alapította a csoport vezérigazgatója Mark Dixon 1989-ben. Mr. Dixon egy igényt ismert föl az alapján a tény alapján, hogy a legtöbb cég szállodákat vesz igénybe, ha székhelyüktől távol kell üzleti rendezvényeket tartaniuk. Miután felismerte ezt az igényt, Mr. Dixon kidolgozott egy igény szerint bérelhető munkahelyeket kínáló koncepciót és nyilvánosságra hozta azt.

Ma a Regus csoport több mint 100 000 ügyfelet szolgál ki naponta az egész világon és több mint 2 000 munkatársat alkalmaz. A cég egy 950 irodaközpontból álló hálózattal rendelkezik, amelyek a világ leghíresebb irodaházaiban helyezkednek el a világ 70 országában. A Regus csoport a világ legnagyobb független videokonferencia-szolgáltatást nyújtó cége, valamint vezető szerepet tölt be a tárgyalók és professzionális irodák bérbeadása terén is.

Vállalati erõforrás-kihelyezési megoldások

A Regus csoport a cégek számára kézenfekvõ, egyszerû vállalati erõforrás-kihelyezési megoldásokat kínál, amelyek segítségével mindenkori üzleti igényeikhez igazíthatják az igénybevett irodaterületet.

A Regus csoport irodaközpontjai az ügyfelek igényeihez igazodóan munkaállomások, tárgyalók és közös használatú helyiségek megfelelő arányú keverékét nyújtják, amelyek a legkorszerűbb kommunikációs eszközökkel vannak felszerelve, Internet hozzáférést kínálnak és teljes informatikai támogatást is nyújtanak. Mindezeken túl az ügyfelek a legkülönbözőbb irodai szolgáltatásokat is igénybe vehetik - beleértve a videokonferencia-szolgáltatásokat, kiadványszerkesztést, adminisztratív szolgáltatásokat és az étkeztetést is - használat után fizetendő alapon.

A világ 70 országának 400 városában, 950 helyszínen megtalálható Regus irodaközpontok a világ stratégiai központjaiban, fővárosokban helyezkednek el, a nagy üzleti csomópontokban és a fejlődő piacokon. A Regus csoport a legkülönbözőbb méretű vállalkozások számára - a fejlődő vállalkozásoktól a Fortune 500-as listájának vállalatáig - teszi lehetővé, hogy bárhol jelen lehessenek, ahol arra szükségük van, és ehhez mindössze egy kattintásra vagy egy telefonhívásra van szükség.

Környezettudatos tevékenység

Ahogy az egész világon terjeszkedünk, egyre inkább felismerjük a minket terhelő felelősséget, hogy környezettudatos módon kell működnünk. Tiszteletben tartunk minden helyi és nemzetközi előírást, és ezt meg is követeljük a velünk kapcsolatban álló szállítóktól és partnereinktől is.

Mielőtt ingatlanokat vásárolnánk, vagy üzleti kapcsolatokat alakítanánk ki, alaposan kielemezzük a projekt környezetre gyakorolt hatását. A természeti erőforrások megóvása és az energiatakarékosság jövőképünk középpontjában foglal helyet.

Kapcsolat

Munkatársak

 • Andrea

  Telefon:
  36 1 474 8200
 • Christoph Georg Volni

  Telefon:
  + 36 1 474 8200
  Mobil:
  + 36 30 5636 712
 • Fehér Attila

  Telefon:
  (+36) 1 474 8200
 • Hamza Zoltán

  Telefon:
  +36 (1) 474 8100
 • Horváth Zsolt

  Telefon:
  (+36) 1 474 8200
 • kiss

 • Regus

  Telefon:
  +36 1 474 8200
  Mobil:
  -
 • Regus Astoria

  Telefon:
  (+36) 1 474 8200
 • Zemankó Norbert

  Telefon:
  +36 1 474 8200

Kapcsolódó ingatlanok