Regus, Capital Square

1133 Budapest Váci út 76.

A fenti bérleti díj csak tájékoztató jellegű, az épület alap-bérleti díjait mutatja és nem tartalmazza az üzemeltetési és szolgáltatási díjakat (internet, telefon stb.) Konkrét ajánlatokat az előzetes igényfelmérés után tudunk adni!
Capital Square üzleti központ egy díjnyertes fejlesztésként létrejött, Budapest egyik legfontosabb üzleti negyedében, nevezetességnek számító helyszínen épült irodaközpontban található. A központi részekkel összekötött, ízléses kialakítású belső udvarral rendelkező három épület egyikének első szintjét foglalja el. Ez a lenyűgöző komplexum a legmodernebb napenergia-technológiával, tetőteraszokkal és biztonságos parkolási lehetőséggel rendelkezik, emellett közel van az egyik metrómegállóhoz is. Az irodaház a Váci úti, stratégiai elhelyezkedésének előnyeit is élvezi. Ez a város egyik legforgalmasabb sugárútja, melynek két oldalán bankok, irodák, kormányzati ügynökségek és egyéb adminisztratív épületek helyezkednek el. Budapest Magyarország kereskedelmi, ipari és szállítmányozási központja, emellett a közép-európai régió egyik pénzügyi központja. Dinamikus és sokrétű, szinte minden iparágat, valamint számos országos és nemzetközi szolgáltatóvállalatot felölelő üzleti környezet, mely magas szintű külföldi befektetőket vonz. A jól fejlett kereskedelmi és logisztikai szolgáltatások mellett a turizmus szektora is kiemelt foglalkoztató.
https://www.regus.hu/workspace/hungary/budapest/budapest-capital-square?utm_source=iroda.hu&utm_medium=portal

Adatok
Min. bérleti idő 1 hónap
Kaució 2 hónap
Összes munkaállomás 194 db
Szabad munkaállomás 29 db
Szolgáltatások
Karbantartás Postafiók szolgáltatás Napi takarítás
Recepciós, titkársági szolgáltatás Rendezvényterem és szervezés 24 órás irodaelérés
Üzleti háttértámogatás IT támogatás Parkoló bérlet
Tárgyalóbérlet Székhelyszolgáltatás Közösségi iroda
Virtuális iroda
Adatok
Régió Váci úti irodafolyosó Teljes terület 1710 m2
Szabad terület 180 m2 Átadás éve nincs megadva
Parkolók száma 50 parkoló Havi bérleti díj 38.7 - 48.7 €/m²/hó
15 239 - 19 176 Ft/m²/hó
Ár / munkaállomás 0 EUR/fő Weboldal www.regus.hu/office-space/hungary/budapest/budapest-capital-square?utm_source=iroda.hu&utm_m
Tulajdonos nincs megadva
Szint Terület Szabad Telítettség
3. emelet 1710 m2 180 m2 89%
Kapcsolat

Regus Magyarország
(közvetlen bérbeadó)

Regus
+3617010460