Regus, Újbuda Allee Corner

1117 Budapest Október huszonharmadika utca 8-10.

A fenti bérleti díj csak tájékoztató jellegű, az épület alap-bérleti díjait mutatja és nem tartalmazza az üzemeltetési és szolgáltatási díjakat (internet, telefon stb.) Konkrét ajánlatokat az előzetes igényfelmérés után tudunk adni!
Az Allee Corner üzleti központ Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részén, egy díjnyertes irodaközpontban található. Az Újbuda városrész szívében, kiemelten előnyös helyen, a forgalmas kereskedelmi útnak számító Október huszonharmadika utca és Bercsényi utca kereszteződésénél található, „A” osztályú épület első emeletén lévő központ élvezi a helyszín biztosította előnyöket. Az ablakok által dominált külső kialakítás és az átrium természetes fényt biztosít az összes helyiségben, ugyanakkor az üzleti központ saját parkolóhoz, valamint helyszíni felszereltséghez való hozzáféréssel is rendelkezik. Az üzleti központ számos szolgáltatási és szórakoztatási lehetőség közelében található, jó közlekedési csatlakozásokkal rendelkezik, pusztán két percre található a Dunán átívelő Petőfi hídtól, gyors hozzáférést biztosítva a város fő ütőereinek számító utakhoz. Budapest európai szinten ismert és elismert banki és pénzügyi szolgáltatásairól, ám a főváros valójában sokrétű gazdasággal büszkélkedhet, melyben minden iparág képviselteti magát.
https://www.regus.hu/workspace/hungary/budapest/budapest-ujbuda-allee-corner?utm_source=iroda.hu&utm_medium=portal

Adatok
Min. bérleti idő 1 hónap
Kaució 2 hónap
Összes munkaállomás 164 db
Szabad munkaállomás 4 db
Szolgáltatások
Karbantartás Postafiók szolgáltatás Napi takarítás
Recepciós, titkársági szolgáltatás Rendezvényterem és szervezés 24 órás irodaelérés
Üzleti háttértámogatás IT támogatás Parkoló bérlet
Tárgyalóbérlet Székhelyszolgáltatás Közösségi iroda
Virtuális iroda
Adatok
Régió Buda központ Teljes terület 1537 m2
Szabad terület 28 m2 Átadás éve nincs megadva
Parkolók száma 35 parkoló Havi bérleti díj 43 - 53 €/m²/hó
16 896 - 20 825 Ft/m²/hó
Ár / munkaállomás 0 EUR/fő Weboldal www.regus.hu/office-space/hungary/budapest/budapest-ujbuda-allee-corner?utm_source=iroda.hu&
Tulajdonos nincs megadva
Szint Terület Szabad Telítettség
4. emelet 1537 m2 28 m2 98%
Kapcsolat

Regus Magyarország
(közvetlen bérbeadó)

Regus
+3617010460