Fonte Irodaház

1112 Budapest Budaörsi út 153.

Az Irodaház 2000-ben épült Zobóki Gábor tervei alapján. Irodaházunk belső átalakulás után megújult egységes arculattal és folyamatosan emelkedő színvonalú szolgáltatásokkal várja bérlőit.

A 4000 m2-es "A" kategóriás épület földszintjén található a recepció, tárgyaló valamint néhány igényes kialakítású iroda. Az első és második emeleten szintén exkluzív kialakítású,üvegfalakkal határolt irodák helyezkednek el.

Az irodák klimatizáltak, az optimális fűtést-hűtést az álmennyezetbe épített regiszterekkel alakítottuk ki, melyek a legkellemesebb, huzat nélküli használatot biztosítják. A szabályozást akár interneten keresztül is elérhetik. Az épület I. és II. szintjén kialakításra került egy-egy közös használatú tárgyaló, valamint egy 18 személyes előadóterem is bérlőink rendelkezésére áll.Az irodák jelentős része önálló mosdóval és teakonyha kialakítási lehetőséggel rendelkezik. Ezen felül szintenként két közös használatú mosdó található.

Az épület előtt bérlőink dedikált parkolóhelyei, illetve vendégparkolók helyezkednek el. Az irodaházba való bejutást és a biztonságot 0-24 órás szolgálatban teljesítő portaszolgálat, valamint beépített kamerákkal kiegészített riasztórendszer biztosítja. Az ingatlan pinceszintjén rakodórámpával kiegészített raktárak és igény esetén gépkocsi parkolók helyezkednek el.

Irodaházunk kézenfekvő iroda megoldás a helyi és külföldi vállalatok irodabérleti költségeinek csökkentésére, egyúttal kényelmes és barátságos környezetet a munkavállalóik számára.

Adatok
Min. bérleti idő 1 év
Kaució 3 hónap
Közös területi szorzó 0 %
Üzemeltetési díj 4.5 €/m²/hó
Négyzetméterár 12 €/m²/hó
4 731 Ft/m²/hó
Mélygarázs díja 100 €/hó
Szolgáltatások
Recepció 24 órás portaszolgálat Konferenciaterem
Kártyás beléptetés Étterem az épületben Díjmentes parkolóövezet
Vendégparkoló Belső udvar vagy tetőkert Kávézó terasszal
zuhanyzási lehetőség Kerékpár tárolási lehetőség Öltöző
Székhelyszolgáltatás Fitnessz terem Bankautomata
Adatok
Teljes terület 4000 m2 Szabad terület 115 m2
Zöld minősítés nincs Min. bérelhető terület 115 m²
Átadás éve 2000 Felújítás éve 2017
Szabad raktárterület 0 m² Szabad üzlethelyiség nincs megadva
Közös területi szorzó 0 % Üzemeltetési díj 4.5 €/m²/hó
Régió Dél-Buda Weboldal nincs megadva
Tulajdonos nincs megadva Fejlesztő nincs megadva
Üzemeltető nincs megadva
Szint Terület Szabad Telítettség
Földszint 0 m2 115 m2 0%
Kapcsolat

Kára Tamás
(közvetlen bérbeadó)

KARA Group