IRÁNYI 17

1056 Budapest Irányi utca 17.

[A megadott telefonszámon közvetlenül a tulajdonossal tud beszélni!]

Irodahelyiség kiadó az IRÁNYI UTCA 17- ben!

A budapesti belváros egyik jellegzetes és talán legizgalmasabb irodaprojektje a megvalósítás végéhez közeledik. Az Irányi 17 beruházója és tulajdonosa, az OPTINVEST Zrt. 2017 -ben, akkori projektjével megnyerte az Év Irodája díjat, 2018 -ban döntős, 2019 -ben pedig ugyanezen a versenyen, a kategóriájában második helyezést ért el a Palazzo Hunyadi irodaépülettel.

Az Irányi 17 tervezésével és belsőépítészeti kialakításával megbízott Pyxis Nautica tervezőcsapat 2019 -ben megnyerte az Év Belsőépítésze díjat, jelentős mértékben az OPTINVEST részére készített munkáival.

Az épület teljes körű felújítását a beruházó 2018 -ban kezdte meg és 2020. december végére fejezi be. Mind a tervezés, mind a beruházás megvalósítása során fontos szempont volt az 1897 -ben épült épület múltjára és történelmére (az épület eredetileg a Sas- és Körház Rt. néven működő, ún. Saskör főhadiszállása volt) emlékeztető vonások megtartása azzal, hogy közben egy minden szempontból modern, korszerű és teljesen egyedi irodaépület kerül kialakításra.

A kivitelezés célja volt, hogy a történelmi és a modern épületrészek, mind anyaghasználatban, mind pedig azok egymáshoz levő közelségében szemmel láthatóak legyenek az épületben tartózkodók számára.

A kialakítás korszerűsége mellett a beruházó másik fontos szempontja annak egyediessége és a lehető legmagasabb minősége volt. Erről tanúskodik például a francia kötésben rakott tölgy parketta, a körfolyosókon és teraszokon használt burkolatok minősége, ahol a beruházó Iris FMG Venice Villa burkolatokat alkalmaz, vagy a Christian Lacroix által tervezett EGE Reform Terra szőnyegek használata, amelyet a beruházó az épület számos részén felhasznál.

Az Irányi 17 alagsorában bicikli és roller tárolók, valamint aktív és passzív pihenésre egyaránt alkalmas közösségi és rekreációs terek kerülnek kialakításra.

A Földszinten és az első emeleten kisebb - nagyobb lounge -ok, az impozáns bálterem, melyet a kivitelező teljes egészében megtartott és restaurált és egy közösségi kávézó helyezkedik el.

Az 1-6. emeleteken alakítjuk ki az irodákat úgy, hogy azok vagy nagyobb területű, open space irodák, vagy kisebb, leválasztott, esetleg üvegfal mögé helyezett, néhány fős helyiségek. A tárgyalók szintén különböző méretekben kerülnek kialakításra ugyanezeken a szinteken.

A szinteket két teljesen új, kialakításában szintén egyedi Schindler lift köti össze.

Az épület tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a Ferenciek Tere metróállomás 300 méterre található, de sem a Deák Ferenc tér, sem pedig az Astoria nem több 6-7 perc sétánál.

Az autóval érkezők részére parkolásra az épület 500 méteres körzetében található 4 parkolóházban van lehetőség.

A képek kötött az érdeklődő találhat a kialakítás jelen állását mutató fényképeket is de a teljes beruházás és az épület minden része a feltöltött látványterveknek megfelelően valósul meg.

A bérleti díj a teljesen kész és kialakított helyiségre vonatkozik azzal, hogy bizonyos eltérésekre és a bérelt terület bérlőre igazítására a beruházó lehetőséget biztosít.

A bérelt terület után minden esetben 3,5 eur / m2 üzemeltetési díj fizetendő. A közös területi szorzó 9%.
 
 

Adatok
Min. bérleti idő 3 év
Kaució 6 hónap
Közös területi szorzó 9 %
Üzemeltetési díj 3.5 €/m²/hó
Négyzetméterár 22 - 25 €/m²/hó
8 674 - 9 857 Ft/m²/hó
Mélygarázs díja nincs megadva
Szolgáltatások
Recepció 24 órás portaszolgálat Konferenciaterem
Kártyás beléptetés Étterem az épületben Díjmentes parkolóövezet
Vendégparkoló Belső udvar vagy tetőkert Kávézó terasszal
zuhanyzási lehetőség Kerékpár tárolási lehetőség Öltöző
Székhelyszolgáltatás Fitnessz terem Bankautomata
Adatok
Teljes terület 3722 m2 Szabad terület 3185 m2
Zöld minősítés LEED Min. bérelhető terület 400 m²
Átadás éve 2020 Felújítás éve 2020
Szabad raktárterület nincs megadva Szabad üzlethelyiség nincs megadva
Közös területi szorzó 9 % Üzemeltetési díj 3.5 €/m²/hó
Régió Belváros Weboldal nincs megadva
Tulajdonos nincs megadva Fejlesztő nincs megadva
Üzemeltető nincs megadva
Szint Terület Szabad Telítettség
Pince 373 m2 377 m2 -1%
Földszint 475 m2 475 m2 0%
1. emelet 363 m2 363 m2 0%
2. emelet 519 m2 519 m2 0%
3. emelet 400 m2 400 m2 0%
4. emelet 397 m2 397 m2 0%
5. emelet 378 m2 378 m2 0%
6. emelet 276 m2 276 m2 0%
Kapcsolat

Dr. Szöllősi Gergő
(közvetlen bérbeadó)

OPTINVEST Zártkörűen Működő Részvénytársaság