Eiffel Palace

1055 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Budapest műemlékvédelmi, urbanisztikai, fenntarthatósági és kivitelezési szempontból is egyedülálló belvárosi fejlesztése, az Eiffel Palace irodaház, 2014 március 20-án hivatalosan is megnyitotta kapuit.

A Pesti Hírlap és a Zrínyi Nyomda egykori épülete – fővárosunk megújulásának részeként – 120 év után ismét eredeti pompájában ragyog. A patinás, XIX. századi elemeket és modern technológiai megoldásokat organikusan ötvöző, Bajcsy-Zsilinszky utcai saroképület alapkőletétele és átadása között alig egy év telt el, köszönhetően a Horizon Development és a DVM group összehangolt, kivételes szakmai teljesítményének. Az összesen 14.500 négyzetméternyi bérbeadható területet kínáló 8 szintes belvárosi irodaház már 75%-ban bérlőre talált. Itt kaptak helyet a PwC Magyarország, a Kővári Tercsák Dentons, a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara irodái is és Kereskedelmi Központ irodái, illetve olyan szolgáltatások, mint az Eiffel Bistro, az Eiffel Beauty, az Eiffel Palace Konferenciaközpont, vagy a Wax in the City stúdiója is.

Az épület által megcélzott kettős környezetvédelmi minősítés (LEED Gold, BREEAM Very Good) Közép-Kelet Európában is példa nélküli. Az épület hatékonysága köszönhető többek között a napkollektorok és a fotovoltaikus rendszer által generált megújuló energiának, az újrahasznosított esővíznek, a csaptelepekbe beépített víztakarékos perlátoroknak, a jelenlét- és mozgásérzékelőknek, az energiatakarékos LED lámpatesteknek, valamint az előre programozható lifteknek és a tetőkertek zöldfelületeinek. Az 5 szintes mélygarázsban találhatóak a kerékpártárolók és a zuhanyozóval ellátott öltözők, és itt tölthetőek fel az elektromos és hibrid autók is. Az átrium dísze az a két emeleten végigfutó növényfal, amely a zöld friss árnyalataival egészíti ki az elegáns bézsek, fehérek és bronzok időtlen harmóniáját.

Adatok
Min. bérleti idő 5 év
Kaució nincs megadva
Közös területi szorzó 11 %
Üzemeltetési díj 3,33 €/m²/hó
Négyzetméterár 17 - 22 €/m²/hó
6 694 - 8 663 Ft/m²/hó
Mélygarázs díja 160 €/hó
Szolgáltatások
Recepció 24 órás portaszolgálat Konferenciaterem
Kártyás beléptetés Étterem az épületben Díjmentes parkolóövezet
Vendégparkoló Belső udvar vagy tetőkert Kávézó terasszal
zuhanyzási lehetőség Kerékpár tárolási lehetőség Öltöző
Székhelyszolgáltatás Fitnessz terem Bankautomata
Adatok
Teljes terület 14500 m2 Szabad terület nincs megadva
Zöld minősítés BREEAM Min. bérelhető terület 330 m²
Átadás éve 2014 Felújítás éve nincs megadva
Szabad raktárterület nincs megadva Szabad üzlethelyiség nincs megadva
Közös területi szorzó 11 % Üzemeltetési díj 3,33 €/m²/hó
Régió Belváros Weboldal www.eiffelpalace.hu
Tulajdonos nincs megadva Fejlesztő nincs megadva
Üzemeltető nincs megadva
Szint Terület Szabad Telítettség
Mélygarázs 244 autó 0 autó 100%
Kapcsolat

Kerekes István
(közvetlen bérbeadó)

Horizon Development
+36 1 473 1209