P32 Irodaház

1136 Budapest Pannónia u. 32.

A P32 Irodaház Budapest egyik legjobban megközelíthető pontján, Újlipótvárosban, a Dunától néhány méterre található. Az ingatlan a Váci úttal párhuzamosan, a Szent István körútról nyíló Pannónia utcában helyezkedik el, ezért számos tömegközlekedési eszköz elérhető a környezetében.

Az épületben konyhával és mosdókkal felszerelt irodablokkokat, üzlethelyiségnek és bemutatóteremnek alkalmas területeket kínálunk. Irodaterületeink között 16-24 négyzetméteres irodákból álló blokkot, de nagyobb, egybefüggő területeket is talál, amelyek kis és közepes vállalkozások számára egyaránt ideális feltételeket nyújtanak. Az irodák padlószőnyeggel vagy parkettával burkoltak, köztük klímával és álmennyezettel felszerelt helyiségek is bérelhetőek. Igény szerint akár 1616 négyzetméter irodát is tudunk biztosítani.

Az üzlethelyiségek az utcafronton találhatók, ahol a kiváló lokációnak köszönhetően a gyalogos és autós forgalom is jelentős. A világos, nagy kirakattal rendelkező, szabadon alakítható területek exkluzív bemutatóterem kialakításához is ideálisak.

Adatok
Eladási ár 1 400 ezer €
Üzemeltetési díj nincs megadva
Szolgáltatások
Recepció 24 órás portaszolgálat Konferenciaterem
Kártyás beléptetés Étterem az épületben Díjmentes parkolóövezet
Vendégparkoló Belső udvar vagy tetőkert Kávézó terasszal
zuhanyzási lehetőség Kerékpár tárolási lehetőség Öltöző
Székhelyszolgáltatás Fitnessz terem Bankautomata
Adatok
Régió Belváros Teljes terület 1616 m2
Átadás éve nincs megadva Weboldal in-management.hu/iroda/p32-irodahaz
Tulajdonos In-Management Kft. Fejlesztő nincs megadva
Üzemeltető nincs megadva
Szint Terület Szabad Telítettség
Kapcsolat

In-Management Kft.
(közvetlen bérbeadó)

In-Management Kft.