Ingatlantanácsadás

Ingatlantanácsadás

Arnold Investments Kft.

Keresés indítása

A kevesebb néha több

Fókusz nélkül nincs szakértelem. Mert, ahogy a mondás is tartja, aki mindenhez ért, az semmihez sem ért jól.
Ezért mi teljes erőnkkel arra koncentrálunk, ami a szakértelmünket képezi: az ingatlanbefektetés.
Cégünknél magasan képzett és kiváló piaci ismeretekkel rendelkező szakemberek dolgoznak teljes elkötelezettséggel. Ez azt jelenti, hogy a kezdetektől fogva bizalommal fordulhat hozzánk.
A lapos vállalati struktúránk biztosítja cégünknél az alapját annak, hogy a lehető legmagasabb szintű rugalmasságot és szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek.
Ügyfeleink számára - akik tehetős magánszemélyek, alapítványok és természetesen intézményi befektetők egész Európából – a professzionális és a személyes tanácsadás éppoly magától értetődő, mint az ügyletek lebonyolítása folyamán tanúsított diszkréció.

 • Dudás Orsolya

  Dudás Orsolya

  Asszisztens


  Kapcsolat
 • Mester Péter

  Mester Péter

  Investment Broker


  Kapcsolat
 • Michael Wagenhofer

  Michael Wagenhofer

  Country Manager / Investment Broker


  Kapcsolat

Az Arnold Investments, 2009-es alapítása óta, az ingatlanbefektetések vezető szakértőjévé vált Ausztriában. Már évekkel ezt megelőzően sem volt az Arnold név ismeretlen a befektetők körében, mostanra 1,4 milliárd eurós forgalmat meghaladva, több, mint 300 tranzakciót bonyolított.
----------------------
Since its foundation in 2009, Arnold Investments has been one of Austria’s leading specialists in the property investment sector. Yet, for years before this, the name Arnold was not unfamiliar among investors. So far it has been responsible for handling over 300 investment deals, with a sales volume of more than 1.4 billion euros.

Arnold Investments Kft.
Cím: 1052 Budapest
Türr István utca 9. 3. em. 301.
Egyéb szolgáltatások:
Ingatlantanácsadás
Kapcsolat a szolgáltatóval
Mondja el véleményét új oldalunkról!
1
10