Irodabútor

Irodabútor

Blue Business Interior Kft.

Keresés indítása

Cégünk egy nagy múltú nemzetközi hálózat tagja. Olyan nevet kerestünk, amely itthon is és külföldön is érthető módon utal tevékenységünkre. A BLUE, vagyis a kék szín könnyen vizualizálható, a cég kultúrájára utal, a becsületességet, bizalmat és a szaktudást szimbolizálja. A „business interior” fejezi ki, hogy projekt alapú B2B piacon tevékenykedünk, közepes- és nagyvállalatoknak alakítunk ki kreatív módon belső tereket, irodatereket.

Jót csinálni…
A munkahely minősége a munkaerőpiac fejlődésével hazánkban is egyre fontosabbá válik, hiszen ez az a hely, ahol a munkatársak napi 8-10 órát töltenek el. Azt is mondhatjuk, hogy az irodatér egy katalizátor a vállalat kultúrája, az ott dolgozó emberek lojalitása, az alkalmazott technika, valamint a munkafolyamatok hatékonysága tekintetében. Gondos megtervezése azért is fontos, mert emocionálisan is hatással van a munkatársakra. Az irodatér egy olyan közösségi tér, ahol az emberek több időt töltenek el, mint otthonaikban. A BLUE-nál hiszünk abban, hogy a funkcionális, esztétikus munkahely, inspirálóan hat és mérhető módon befolyásolja a vállalat eredményességét. Kimutatható, hogy az igényesen megtervezett és kialakított irodatérbe történő beruházás többszörösen megtérül. Így alakult ki szlogenünk: „BUSINESS INTERIOR for INSPIRING WORKSPACES”

Jó csapattal …
Büszkeséggel tölt el, hogy munkatársaimmal közösen sikerült kialakítani vállalati kultúránkat, értékrendünket. Ez a mindennapjainkban úgy nyilvánul meg, hogy vidámak vagyunk és pozitívan fogadjuk a kihívásokat, együttműködésünket a kölcsönösség jellemzi, munkánkat felelősséggel és teljes elhivatottsággal végezzük.

Jól csinálni …
Értékrendünk garantálja minőség iránti elkötelezettségünket és azt, hogy ügyfeleink, partnereink és munkatársaink bízhatnak bennünk. Hiszek benne, hogy üzleti modellünk mellett a kollégák lelkesedése, elhivatottsága viszi előre a BLUE-t. Többek között ennek is köszönhetjük, hogy cégünk „irodatér specialistává” vált és már évek óta piacvezetők vagyunk ezen a területen. Reméljük, hogy honlapunkat hasznosnak találja. Kérdéseit, észrevételeit szívesen vesszük annak érdekében, hogy oldalunk naprakész és teljes körű információval fogadhassa a látogatókat.

LogMeIn: egy magyar sikercég fantasztikus budapesti irodája!

A LogMeIn azon magyar startup-vállalkozások egyike, amely a globális erőtérben is jelentős karriert futott be. Bár a cégközpontot Bostonban alakították ki, a fejlesztőrészlegük ... Elolvasom

Citibank (700mh): bútorozás, raktározás, átrendezés, eszközgazdálkodás, költöztetés
SAP Labs (500 mh): tanácsadás, belsőépítészet, bútorozás, költöztetés
Procter & Gamble (350 mh): tanácsadás, bútorozás, raktározás, belsőépítészet, arculati tervezés
GE Healthcare (350 mh): bútorozás, költöztetés, használtbútor-visszavásárlás, belsőépítészet
Ernst & Young (450 mh): bútorozás, költöztetés
GE EOS Genpact (450 mh): bútorozás, mobil válaszfal
FHB (350 mh): bútorozás, költöztetés
Jabil Circuit (320 mh): bútorozás, átrendezés
Convergys (220 mh): belsőépítészet, bútorozás
IBM (1000 mh): bútorozás (munkaasztalok, screen-ek)
Deloitte (400 mh): bútorozás
Visteon (400 mh): bútorozás
BP Service Centre (1000 mh): bútorozás

Blue Business Interior Kft.
Cím: 1138 Budapest
Váci út 135-139./B
Egyéb szolgáltatások:
Belsőépítészet
Irodabútor
Kapcsolat a szolgáltatóval
Mondja el véleményét új oldalunkról!
1
10