Üzemeltetés

Üzemeltetés

Buda-Office Kft.

Keresés indítása

Cégünk a Gyetvai Fivérek Zrt. cégcsoport önálló saját ingatlankezelő vállalkozásaként indult 2008-ban. A cég vagyoni hátterét biztosító irodaterületek, lakóházak fenntartása mellett szabad kapacitásainak függvényében vállalja megszervezni egy-egy irodaépület hasznosítását, műszaki fenntartását. Az épület általános felmérését, megismerését követően vállaljuk az épület műszaki állagának megőrzésére egy célszerű éves karbantartási rend kialakítását.

Állandó partnereink bevonásával az ingatlanok valamennyi műszaki egységének folyamatos kezelésére tudunk ajánlatot tenni. Az ingatlanok őrzésvédelmére és a takarítására is tudunk megbízható partnereket bevonni.

Saját csapatunk mellett, számos szaktervezői és kivitelezői partner alvállalkozóval szervezzük meg az ingatlanok belső felújítását, átalakítását. Itt fontos szempont a célszerűség és energiatakarékos megoldások alkalmazása már a tervezésnél.

Cégünk tevékenységével kapcsolatos problémákra általános felelősségbiztosítással, a kezelési feladatok szervezésére saját adatbázissal rendelkező ingatlankezelő szoftverrel rendelkezik. A cégünk állandó raktárkészlettel biztosítja az ingatlan eszközeinek karbantartását.

Buda-Office Kft.
Cím: 1016 Budapest
Mészáros utca 58.
Egyéb szolgáltatások:
Üzemeltetés
Bérbeadó
Kapcsolat a szolgáltatóval
Mondja el véleményét új oldalunkról!
1
10