Ingatlanfejlesztő

Ingatlanfejlesztő

Budapesti Ingatlan Nyrt.

Keresés indítása

A részvénytársaság vezetése az ingatlangazdálkodás terén kettős stratégiát folytat. Rövid- és középtávú feladatként a társaság ingatlan portfoliójának bérbeadás útján történő minél gazdaságosabb hasznosítása szerepel. Ezt szolgálja az ingatlanok műszaki állagának, minőségének folyamatos javítása, a szolgáltatások színvonalának emelése, folyamatos, intenzív marketing munkával a feltöltöttség növelése, illetve szinten tartása.

A társaság nagy figyelmet fordít az ügyfelekkel való személyes kapcsolat kialakítására. A bérlőkkel való kapcsolattartás saját üzemeltető szervezeten, illetve az ingatlanok értékesítési, és műszaki igazgatóján keresztül történik.

Hosszú távon a társaság eredményének növelése döntően komplex ingatlanfejlesztéssel valósítható meg. A társaság tulajdonába több olyan ingatlan is tartozik, melynek lebontásával, más jellegű hasznosítást eredményező fejlesztésével jelentős eredménynövekedés érhető el, ezért a társaság közép- és hosszú távú tervében az ingatlanfejlesztés kiemelt szerepet játszik.

A cég munkatársai kiemelt szakmai tudással és több éves gyakorlattal rendelkeznek, amely megfelelő hátteret biztosít egy olyan társaság működésének megteremtéséhez, amely a főváros különlegesen élénk gazdasági életében magas szintű szolgáltatásaival, perspektivikus stratégiájával a hazai ingatlanpiac meghatározó szereplőjévé válhat.

Budapesti Ingatlan Nyrt.
Cím: 1033 Budapest
Polgár utca 8-10.
Kapcsolat a szolgáltatóval
Mondja el véleményét új oldalunkról!
1
10