Irodabútor

Irodabútor

Hungaro-Rim 2010 Kft

Keresés indítása

A cég Magyarországon közel 15 éve foglalkozik irodaszékek és irodabútorok (tárgyaló, konferencia, relax) kizárólagos képviseletével. Cégünk, olyan nemzetközi márkák képviselője, mint a német Dauphin, a cseh Rim, a svájci Züco és a cseh Interier Rícany.
Mi nem csak székeket és ülőbútorokat forgalmazzunk, hanem az egészséges ülés, a kényelmes és hatékony munkavégzést tesszük egyre több ember számára személyes igényeire szabva elérhetővé.
A Hungaro-Rim által kizárólagosan képviselt gyártó cégek a világ minden tájáról híres tervezőkkel dolgoznak együtt, és kísérleteznek, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek egyedülállóak a piacon, valamint ergonómiailag hosszú távon kényelmesen használhatóak.
Minden termékünk minősített (ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 18001:2007), és megfelel a szigorú előírásoknak.
Egyedülállóan széles és igényesen válogatott termékválasztékunk, és magas minőségű ügyfélszolgálati after-sales tevékenységeink is azt a célt szolgálják, hogy egyre több ember tapasztalhassa meg, hogy hosszú távon is lehet egészségese ülni és dolgozni.

K&H Bank, Central European University (CEU), Generali Biztosító Zrt., OTP Groupama, Nemzeti Közszolgálati Egyetem - Ludovika Campus Projekt, Corvinus Egyetem, Nitrogénművek Zrt., Avalon Park, Unilever Magyarország, Magyar Telekom, T-Systems Magyarország, Egis Gyógyszergyár Zrt.

Hungaro-Rim 2010 Kft
Cím: 1163 Budapest
Cziráki 26-32
Egyéb szolgáltatások:
Irodabútor
Kapcsolat a szolgáltatóval
Mondja el véleményét új oldalunkról!
1
10