Üzemeltetés

Üzemeltetés

Real Management Kft.

Keresés indítása

Mint száz százalékban magyar tulajdonú cég, 1999 óta aktív szereplője a magyar ingatlanpiacnak. Az elmúlt évek kihívásokkal teli, változatos időszakában az aktuális piaci igényekre folyamatosan reagálva kereskedelmi-, iroda- és lakóingatlanok fejlesztésében egyaránt részt vett. ISO minőségbiztosítási tanúsítvánnyal 2004 óta rendelkezik.

Jelenleg az ingatlanüzletágban nyújtható szolgáltatások teljes egészét átfogják: értékbecslések készítése, tanácsadás, ingatlanfejlesztés, telekakvizíció, engedélyek beszerzése, bérbeadás, lakó- és egyéb ingatlanok értékesítése, befektetési tanácsadás és természetesen az üzemeltetés, mely az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt kap. Kezelése alá tartoznak irodaházak, Penny Marketek, Spar és Interspar szuper- és hipermarketek, Tesco áruházak, egyes Aldi üzletek és a Family Center bevásárlóparkok.

Sikereiket komoly szakmai elkötelezettség alapozza meg: a társaság előírja és támogatja munkatársaink folyamatos fejlődését az állandó és időszakos tanfolyamokon való részvétellel, hazai, illetve nemzetközi konferenciák és szakmai rendezvények látogatásával.

Dátum Ingatlan Terület Bérlő
2012 Q1 Abony 881 m2 Penny Market Kft.
2009 Q3 Duna Tower Irodaház 840 m2 Pannon Növényolajgyártó Kft.

Penny Market, Spar, Interspar, Tesco, Aldi, Family Center

Real Management Kft.
Cím: 1033 Budapest
Polgár u. 8-10. C/201
Kapcsolat a szolgáltatóval
Mondja el véleményét új oldalunkról!
1
10