Irodabútor

Irodabútor

Smart Office Solutions Kft.

Keresés indítása

SMART OFFICE Solutions Kft. –kizárólagos BENE forgalmazó Magyarországon

A 2015-ben 225. születésnapját ünneplő osztrák irodabútor-gyártó cég, a BENE GmbH 1993 óta van jelen a magyarországi irodabútor piacon. A BENE irodabútorok értékesítését 2015. elejéig a BENE GmbH leányvállalata, a BENE BUDAPEST Kft. végezte.

A BENE GmbH 2014-ben új értékesítési stratégiát dolgozott ki. Az új stratégia szerint direct, indirect vagy project sales kategóriákba sorolta az értékesítési pontokat, annak érdekében, hogy az értékesítést még professzionálisabb módon tudja támogatni az ausztriai központ.

A BENE GmbH az új értékesítési stratégiája alapján úgy döntött, hogy a BENE Budapest Kft. magyarországi tevékenységét befejezi, és a BENE bútorok kizárólagos magyarországi értékesítésével a SMART OFFICE Solutions Kft.-t bízza meg. A SMART OFFICE Solutions Kft.-t a BENE BUDAPEST Kft. volt alkalmazottai hozták létre, akik a több évtized alatt összegyűjtött tapasztalatot, illetve a partnerektől és ügyfelektől kapott visszajelzéseket az új cégben kamatoztatják tovább - Molnárné Westermann Krisztina ügyvezető és értékesítési vezető szakmai irányításával, aki több mint 20 év BENE irodabútorok értékesítése terén szerzett tapasztalatával, valamint a BENE GmbH teljeskörű szakmai és stratégiai támogatásával, vezeti a SMART OFFICE Solutions Kft. csapatát.

A BENE által gyártott termékek forgalmazása mellett új gyártó partnerek termékeivel is bővült az alapvetően is széles portfóliónk, ügyfeleink többek között megtalálhatják nálunk az Interstuhl, az Arper, a Modus, a Viccarbe, az Orangebox, az Offecct, a Bla Station és az IdeaPaint cégek termékeit is.

A SMART OFFICE Solutions Kft. az ügyfelek teljeskörű kiszolgálására törekszik az igények felmérésétől, a tervezésen, tanácsadáson, ajánlatadáson és megvalósításon keresztül, a projektek befejezését követő kapcsolattartásig.

Az új cég továbbra is a magyar irodabútor és iroda piac meghatározó szereplője, új bemutatóterme 2015. szeptemberében nyílt meg az Office Garden I. irodaház földszintjén.


BENE GROUP - International

A multinacionális BENE cégcsoport központja és gyártóüzeme Ausztriában, Waidhofen an der Ybbs–ben működik, cégcsoportunk világszerte több, mint 1000 főt foglalkoztat 80 kirendeltségén, 37 országban.

A BENE az irodát élő térként definiálja és koncepciójával, termékeivel, valamint szolgáltatásaival váltja valóra ezt a filozófiát. Fejlesztés, design és gyártás, valamint az értékesítés és tanácsadás egyesül szolgáltatásaink körében.
A BENE GROUP az európai irodabútor piac meghatározó szereplőjeként a jövőbe mutató irodai koncepciók elkötelezett híve.


BENE gyártási és logisztikai kapacitás

Rugalmas gyártási rendszerének segítségével a BENE CompactFactory mindenkor képes a piac és az ügyfelek változó igényeihez alkalmazkodni.

A BENE saját értékesítési hálózatának - Bene Sales Net -, valamint a gyártásnak – CompactFactory – innovatív kombinációja a leghatékonyabb kapcsolat kiépítését teszi lehetővé az ügyfél és a gyártó között.
Az integrált gyártási és értékesítési rendszer mind a piac, mind pedig az ügyfeleink igényeit képes rugalmasan kiszolgálni.


A minimalista elegancia

Az "Az Év Irodája" pályázat első versenyzője a Bene Budapest. Célunk, hogy bemutassuk és a médianyilvánosság keretében támogassuk azokat az építészeti, belsőépítészeti, lakberen... Elolvasom

Lássuk a Procter&Gamble új budapesti irodáját!

A Procter&Gamble budapesti regionális új irodája egy multinacionális környezetben kialakított precíz munkakultúrát jelenít meg, a modern kor új szempontjainak figyelembevételéve... Elolvasom

Újjávarázsolták a Lexmark Duna-panorámás irodáját, ahol a természet az úr

A Lexmark 3400 négyzetméteres irodája a Duna-panorámás Millennium Towerben szinte teljesen újjászületett. Jég, erdő, víz, mező, rét és sivatag. Elolvasom

- E.ON Földgáz Storage + Trade Zrt.
- Denso Manufacturing Hungary Ltd.
- DHL Express Magyarország Kft.
- Erste Bank Hungary Nyrt.
- HVG Kiadó Zrt.
- Lease Plan Hungária Zrt.
- Lufthansa Systems Hungária Kft.
- Nissan Europe SAS
- Raiffeisen Bank Zrt.
- Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.
- SAB Miller Europe Management Kft
- Siemens Investor Kft.
- Trigránit Fejlesztési Zrt.
- UniCredit Bank Hungary Zrt
- LogMeIn Kft.
- Richter Gedeon Nyrt.
- Siemens Zrt.

Smart Office Solutions Kft.
Cím: 1117 Budapest
Alíz u. 1.
Kapcsolat a szolgáltatóval
Mondja el véleményét új oldalunkról!
1
10