Belsőépítészet

Belsőépítészet

Streamnet Kft

Keresés indítása

A Streamnet Kft. 2000-ben történt megalakulása óta az audio-videó technológiákban rejlő innovatív megoldások megvalósításával foglalkozik.
Tevékenységi körünk a videokonferencia-rendszerektől a tárgyaló- és előadótermek audiovizuális integrációján és Digital signage rendszerek megvalósításán át a legmodernebb IP alapú streaming megoldásokig terjed. Piacvezető cégként ügyfeleink számára teljeskörű tervezési, kivitelezése és igény esetén karbantartási szolgáltatást biztosítunk.
Kiemelt beszállítóink között van a Samsung, Crestron és a Sony. Az elmúlt több mint másfél évtizedben minket választottak olyan magyarországi nagyvállalatok, mint az AUDI, GE, T-System, Nexon vagy a MOL, továbbá az államigazgatás, a felsőoktatás és a KKV szektor kiemelkedő szereplői.
Általunk kivitelezett irodák több alkalommal nyertek díjakat az Év irodája versenyén. Vállalatunk 100%-ban magyar tulajdonú, a cég innovatív technológiai profilját tükrözve fiatalos, 68 fős szakértői gárdával és több mint 1,5 milliárdos árbevétellel. Központunk a XIII. kerület frekventált részén található, az ügyvezetői tisztséget 2018-tól Almás Béla tölti be.

- adidas Group
- Avis Budget Group
- Bank of Georgia
- Bisnode Magyarország iroda
- BP PlayZone
- Dealogic
- Deloitte
- GE Global Operations, GE Healthcare
- IT Services Kft.
- K&H Csoport Székház
- KPMG
- Lexmark
- Magyar Telekom Future Work Projekt
- MSCI
- NI Hungary
- Nitrogénművek Zrt. Irodája
- Prezi
- T-Systems
- TATA Consultancy Services
- Tolnagro Kft.
- Viacom

Streamnet Kft
Cím: 1138 Budapest
Váci út 182.
Egyéb szolgáltatások:
Informatikai szolgáltatók
Innovációs tanácsadás
Irodabútor
IT tanácsadás
Irodatechnika
Kivitelezés
Kapcsolat a szolgáltatóval
Mondja el véleményét új oldalunkról!
1
10