Ideje költözni

Sok szempontot kell figyelembe vennünk, ha cégünk számára az ideális helyet szeretnénk megtalálni. Az irodakeresés azonban sokunk számára ismeretlen terep lehet, ezért fontos, hogy időben tájékozódjunk lehetőségeinkről.

  • Piac felmérése
  • Szakmai segítség bevonása
  • Megállapodás

16 hónappal a költözés előtt

Piac felmérése

A legfontosabb igények összegyűjtését követően a keresést kezdjük az aktuális irodakínálat feltérképezésével. Egyszemélyes vagy startup vállalkozás esetén alternatív irodamegoldásokat is igénybe vehetünk. Ha már tudjuk mit szeretnénk, a találatokat elsősorban az elhelyezkedés alapján érdemes szűkíteni.

Budapesti irodák Vidéki irodák Szolgáltatott irodák

Kiemelt partner

Kiemelt partner

12 hónappal a költözés előtt

Szakmai segítség bevonása

Ha bizonytalanok vagyunk, vagy nincs elég időnk, igénybe vehetjük profik segítségét is. Az ingatlantanácsadó és bérlőképviselő cégek segítenek a számunkra megfelelő iroda megtalálásában, és hatékonyan képviselik érdekeinket a bérbeadóval szemben.

Ingatlantanácsadók Projektmenedzsment cégek Bérlőképviselők

3 hónappal a költözés előtt

Megállapodás

Fontos, hogy a bérleti szerződés aláírása előtt tisztában legyünk minden feltétellel, mint például a kaució mértéke, a felmondási idő és a hosszabbítási feltételek. A szerződés aláírásához pedig szükségünk lesz ügyvédre.

ügyvédi irodák

Kiemelt partner

Megvan az iroda

Az ideális iroda kényelmes, multifunkcionális, inspiráló, illeszkedik a cég arculatához; kialakítása költséghatékony és környezetbarát. Bonyolultnak tűnik? Nem az. Csak meg kell találnunk a legjobb partnereket az elképzeléseink megvalósításához. Nincs elképzelés? Az sem baj!

Inspriálódjon, és merítsen ötletet az elmúlt évek díjnyertes irodáiból!

  • Tervezés, kivitelezés
  • Berendezés, dekoráció
  • Költözés

Kiemelt partner

2 hónappal a költözés előtt

Tervezés, kivitelezés

Irodánk belső terének kialakítása talán a legfontosabb lépés a költözés során, hiszen új helyünk ekkor nyeri el egyedi és végleges formáját. A tervezésbe érdemes bevonni a munkatársakat is, így sokkal inkább magukénak érezik majd az új irodát, a kivitelezésben pedig számos tapasztalt cégtől kérhetünk segítséget.


Tervező irodák belsőépítészek kivitelezők Fitout cégek mobilfalak Álmennyezet

1 hónappal a költözés előtt

Berendezés, dekoráció

Törekedjünk arra, hogy az iroda berendezésében megtaláljuk az egyensúlyt a funkcionalitás és a design között. Az ergonomikus bútorok, megfelelő világítás, és az ideális klímáért felelős növények elengedhetetlenek az egészséges munkakörnyezethez.

világitastechnika növénydekoráció Irodabútor Irodai szőnyeg és padló Irodatechnika

Kiemelt partner

Kiemelt partner

Költözés

Költözés előtt mérjük fel, hogy mi hasznosítható a régi iroda berendezéséből, hiszen így jelentős összegeket takaríthatunk meg. Fontos az is, hogy gondoskodjunk a felesleges anyagok szakszerű elszállításáról, megsemmisítéséről.

költöztető cégek archiválás, iktatás Iratmegsemmisítés

Beköltözés

Miután az utolsó simításokat is elvégeztük új irodánkon, jöhet a legizgalmasabb rész: az beköltözés. A lebonyolítást érdemes úgy időzíteni, hogy a lehető legkisebb fennakadást okozza a megszokott munkamenetben.

  • Víz és kávé
  • Üzemeltetés

Víz és kávé

Manapság a minőségi kávé és víz biztosítása elengedhetetlen egy irodában, és nagyban növeli a dolgozók komfortérzetét. Válasszon profi és megbízható beszállítók közül!

irodai kávémegoldások vízautomaták

Kiemelt partner

Kiemelt partner

Üzemeltetés

Egy irodaépület fenntartása nem egyszerű feladat. Az üzemeltető cégek szakszerű és komplex szolgáltatást nyújtanak: hozzájuk fordulhatunk műszaki karbantartás, épületfelügyelet, tűzvédelem, takarítás és parkfenntartás témakörben is.

Üzemeltetők takarító cégek Flottakezelés
Mondja el véleményét új oldalunkról!
1
10